Hösten 2015 och våren 2016 turnerade jag med min stand up philosophy  ”Meningen med livet, döden och allt”, i Sverige och Norge. Efter premiären på Stora teatern i Göteborg blev det runt trettio föreställningar på tjugotvå orter i Sverige och två föreställningar i Norge. Nu kan du lyssna på föreställningen i min pod!

Vad är egentligen meningen med livet? Ska man gå in för att leva så länge som möjligt – eller handlar det om att ha så roligt som möjligt? Är kärlek meningen med livet? Eller barn? Och hur ska vi förhålla oss till döden? Med hjälp av filosofer som Améry, Sartre, Mill och Aristoteles resonerar jag kring de här, och några andra, frågor – men vi börjar i en brunn i Brantevik, hos världens äldsta ål, med det talande namnet ”Åle”.

God lyssning!

SWISH 123 396 2354

BANKGIRO 526-9246

Kommentera