God morgon! I vårt nya poddavsnitt samtalar jag och min man om EU-valet, en smutsig valrörelse, sossarnas framgångar i Nederländerna, en alldeles ny sorts politiker, KD:s svek och en vansinnig migrationslagstiftning.

Dessutom: Erik får lära sig hur vett och etikett fungerar på Facebook.

Klicka på bilden nedan:

SWISH 123 396 2354

BANKGIRO 526-9246

https://www.patreon.com/Heberleinsetik

En kommentar till ”Hemma hos Heberlein och van der Heeg: Nytt avsnitt”

  • Kanske litet trist att Erik fick hård kritik för att han är artig på Fb. Det är ju inte konstigt att kvinnorna vänder sina blickar mot honom. Många bilder av honom på nätet får en ju att tänka på den stilige lantgreven av Hessen. En tanke är att Erik byter ut sin profilbild mot ett fotografi på Alva, så kanske han slipper de allra mest efterhängsna fruntimmerna. 🙂

Kommentera