Vi tittar till baka på den senaste veckans händelser och finnar att de i stort har kretsat kring två spektakulära företeelser, nämligen sex och knark.

Bakgrunden till detta får sökas i olika utspel från regeringspartiet Socialdemokraterna.

S-kvinnorna vill bland annat föra i bevis att förekomsten av pornografi leder till våld i nära relationer och att porr bör förbjudas såsom ett uttryck för hets mot folkgrupp. Folkgruppen i detta fall skulle utgöras av kvinnor.

Vad gäller narkotika har ett antal socialdemokratiska ministrar givit vid handen att den svenska narkotikabrottsligheten, gängkriminaliteten och de många skjutningarna i vårt land ytterst kan förklaras med att ett antal narkotikakonsumerande rikemansbarn i Djursholm driver hela verksamheten.

Vi går denna vecka till botten med dessa företeelser.

Länk finns här – eller om ni klickar på bilden!

SWISH 123 396 2354

BANKGIRO 526-9246

https://www.patreon.com/Heberleinsetik

En kommentar till ”Hemma hos Heberlein och van der Heeg: avsnitt 14”

 • Hjärnan är fantastisk, och bryr sig inte så mycket om det är IRL eller dröm !
  Den kan ersätta IRL med underbara upplevelser som man inte trodde man skulle kunna få, tänk att man kan ha en underbar dröm, med bilder som man inte trodde fanns i sitt mentala skafferi.

  Låt oss förstone anta att människans behov och böjelser är tämligen konstanta.
  Att porren ökat beror på ökat utbud kombinerat med minskat utbud av IRL-upplevelser, som i sin tur bland annat kan bero på diverse nymoralism (jämför topless på 80-talet).

  Jag hörde för några år sedan en initierad P1-intervju med en man som från att tidigare varit utåtriktad och tog initiativ till sexuella kontakter, sedan vid viss brytpunkt tog en mer passiv hållning och i stället hänföll till porr.

  Han hävdade att det finns olika slags porrkonsumenter, varav den stora skiljelinjen är mellan de som som söker intimitet och kärlek som en ersättning av IRL, och de som vill ha något annat.
  Sistnämnda brukar i sina värsta fall ha helt andra och dolda kanaler för sina böjelser.

  Att amatörporren ökar i förhållande till proffsporren tyder på att det förstnämnda behovet ökar.
  Skillnaden (och charmen) mellan de olika sorterna ligger ju i att i den första kategorin kan man misstänka att alla parter är med på noterna och kanske dessutom gillar det, liksom att plasttuttar där inte är lika frekventa.
  Vidare har jag lärt att kvinnor också kan vara kroppsfixerade då det ska till, men att det då av någon anledning är (den manliga) rumpan som främst är i fokus.

  Vad gäller knarkdebatten, så ligger det kanske något i att rikemanskommunerna har en viss del i efterfrågan, men det ursäktar ju inte på något sätt att rättsvårdande myndigheter inte kan fullgöra sina uppdrag.
  /Bosse

Kommentera