Här är min och Erik van der Heegs senaste tillbakablick på veckan som gått.

Under drygt 30 minuter tar vi upp ett antal ämnen som vi diskuterat vid matbordet under de senaste dagarna. Den här gången har det handlat om sprängdåden i Malmö – och vilka som kan ligga bakom dem. Vi pratar också om Kristdemokraternas utspel om obligatorisk organdonation och att vi kanske lever under en ny barockepok. Vi tar vidare upp vad som händer när ett antal klimataktivister som tagit sig över Atlanten per båt (det är inte bara Greta Thunberg) upptäcker att FN:s klimatmöte flyttats från Chile till Spanien. Den konstiga oförmågan hos Sverige att inte kunna deportera utländska medborgare som utgör reella hot mot rikets säkerhet synas i sömmarna , med anledningen av de nyligen förkunnade domarna mot sex terrorimamer. Vi avslutar med att diskutera den förre finansministern Anders Borgs mycket spännande självbiografi om hans tid som finansminister i Reinfeldtregeringarna.

Mycket nöje! Här är länk.

Kommentera